Εταιρική παρουσίαση, blog ή απλά κείμενα

Οι ιστοσελίδες μπορεί να χρειαστούν για την παρουσίαση των εργασιών μιας επιχείρησης, την προβολή άρθρων και μπορεί να αποτελείτε από μια απλή σελίδα ή στη σύνθετη μορφή της από πολλές σελίδες με άρθα που θα μπορούν να έχουν σχόλια ή παρατηρήσεις.

Για οποιαδήποτε από αυτές τις εργασίες μπορούμε να αναλάβουμε την σχεδίαση, ανάπτυξη και συντήρηση της.

Για αυτού του είδους την παρουσίαση οι πλατφόρμες που προτείνονται είναι Joomla και WordPress αφού περιέχουν τα περισσότερα εργαλεία που απαιτούνται για την υλοποίηση τους. Δεν είναι όμως λίγες οι φορές που έχουμε υλοποιήσει σε προσαρμοσμένες πλατφόρμες αντίστοιχες παρουσιάσεις είτε για λόγους βέλτιστης ταχύτητας είτε για κάλυψη αναγκών των πελατών μας. 

Όλες οι προαναφερόμενες πλατφόρμες σας δίνουν την ευκαιρία να παρουσιαστείτε στο διαδίκτυο και να ανιχνευθεί η παρουσία αυτή από τις μηχανές αναζήτης ώστε να εμφανίζονται σε αντίστοιχες αναζητήσεις που σας ενδιαφέρουν.

Η δημιουργία και παρουσίαση μιας ιστοσελίδας στο διαδίκτυο προϋποθέτει την αγορά ενός ονόματος (domain) όπου είναι ουσιαστικά η διεύθυνση της και τον εξυπηρετητη (server) όπου θα φιλοξενείτε. Με τα δύο παραπάνω απαραίτητα πρώτα βήματα θα μπορούμε να προχωρήσουμε στις εργασίες για την δημιουργία του site σας. 

Οι εργασίες που απαιτούνται για μια σωστή και καλαίσθητη παρουσία είναι:

Επιτακτική θεωρούμε και την εργασία της Υποστήριξης – Συντήρησης όπου είναι απαραίτητος ο διαρκής και τακτικός έλεγχος του site για εγκατάσταση ενημερώσεων ασφαλείας και την προστασία από κακόβουλες ενέργειες ή επιθέσεις ώστε να λειτουργεί απροβλημάτιστα και αδιάλειπτα.

Ζητήστε μας μια προσφορά ή κάντε μια ερώτηση